Първоначално публикувано от Balagan
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Данък
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениепод 101коня не kw.
тошко така! 103 коня идва някъде. аз го задухах с мойта 105 коня. да еба- за 2 коня дет са умрели сигурно, ама кой те пита..
Comment
-
абе границата е 74киловата което са точно 100 коня.всичко над това е с високия данък и е без значение дали има катализатор.това значи че 1,4 боксер и 1,9тд само са с нисък данък. това ако не е пълна простотия незнам...... моята честитка дойде- 120лв за 1,6 боксер.
точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеабе границата е 74киловата което са точно 100 коня.всичко над това е с високия данък и е без значение дали има катализатор.това значи че 1,4 боксер и 1,9тд само са с нисък данък. това ако не е пълна простотия незнам...... моята честитка дойде- 120лв за 1,6 боксер.
Comment
-
А един приятел на Корсата плаща по 8 лв на година а на скутера му е 9 лвама май нещо инвалидно имаше на корсата.... (да не земете да се разбучите че фантазирам нещо )
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеАз за 1.4 тс 103 коня плащам 126лв. , и нама намаление за катализатор, защото е над 74кв. и на колите 98 нагоре се умножава по 1,6. На майка ми клиото данъка му е 8 лв.103 коня е. Мислех, че поне 130-40 ще ме одрусат.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеА един приятел на Корсата плаща по 8 лв на година а на скутера му е 9 лвама май нещо инвалидно имаше на корсата.... (да не земете да се разбучите че фантазирам нещо )
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеМного пара е при вас.. Аз днес останах приятно изненадан, като платих за алфата 99 лв103 коня е. Мислех, че поне 130-40 ще ме одрусат.
Comment
-
Първоначално публикувано от A N G E L Покажи съобщениеЗа моята 1.9 JTD 2000 г., данъка е 157лв. и крайния срок за плащане е до края на април, после започват да текат лихвите.
Плащаш си на 4 вноски и "пей сърце")) Около 40 кинта внасяш последния ден на април и си готов!!!
Comment
Comment